Pantofi la modă în sezonul primăvară-vară 2020

Pantofi la modă în sezonul primăvară-vară 2020 - Nextshoes.ro

Pantofii sunt indispensabili în garderoba unei femei, în special primăvara. Anume acest sezon este cel mai potrivit pentru a-i purta.

Vă prezentăm diferite modele care se vor bucura de mare popularitate în rândul femeilor: pantofi clasici, cu și fără toc, precum și culorile care vor fi la modă în acest sezon.

Acest model de încălțăminte în acest sezon a devenit ceva special. Modele frumoase și elegante, culori interesante, precum și ținute noi în care pantofii ocupă un loc special, toate acestea au fost scoase în evidență de către designeri.

Pentru care model să optăm: ultra-moderne sau un clasice?

Pantofii stiletto

În această primăvară sunt în vogă pantofi stiletto. În acest an, designerii au modificat modelul clasic prin alungirea vârfului și decorarea pantofilor cu imprimeuri, broderii, mărgele și pietre.

Pantofii stiletto au devenit populari datorită versatilității lor, se combină bine cu o ținută de afaceri, stilul stradal și chiar cu o ținută de seară.

Pantofii cu toc subțire

Pantofii cu toc subtire si înalt sunt mereu prezenți pe podiumurile designerilor celebri și devenind clasici, sunt prezenți în garderoba fiecărei fashioniste.

Pantofii cu toc subtire si înalt conferă ținutelor eleganță și feminitate. Acești pantofi nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor.

Pantofii cu toc gros

Pentru multe femei, pantofii cu toc subțire poate fi un adevărat chin, dar în această primăvară puteți uita de această problemă și să purtați cu îndrăzneală pantofi cu toc gros.

Acest model este potrivit pentru femeile care iubesc confortul și comoditatea, fără să le fie frică că vor arăta dur, deoarece în sezonul de primăvară, designerii surprind prin ingeniozitatea lor, făcând pantofii mai fini.

Pantofi cu toc sculptat

Pantofii închiși în nuanțe calde și delicate sunt perfecți pentru ieșirile în oraș. Au platforma ascunsă, ceea ce îi fac confortabili.

Tocul acestor pantofi poate fi: geometric, din lemn și chiar oglindă. Pantofii cu tocuri non-standard vor face ținuta mai interesantă și vă vor scoate din anonimat.

Pantofii cu toc mic

Sunt o opțiune perfectă pentru femeile care nu poartă pantofi cu toc înalt sau care abia încep să poarte pantofi. Ei sunt confortabili, practici și versatili.

Acest model are o multitudine de opțiuni. Spre exemplu, pantofi clasici – stiletto, cu toc gros au subțire, cu vârfuri ascuțite și alungite.

Pantofi cu platformă

Designerii deseori optează pentru pantofii cu platformă atunci când își prezintă noile colecții. Aceste modele sunt confortabile și se potrivesc perfect cu mai multe stiluri de îmbrăcăminte.

Culorile în vogă în acest sezon

Culorile care sunt la modă la pantofi în această primăvară vor fi albul și nuanțele de rodie, dar și negrul și nuanțele de argint. In acest sezon, designerii nu au renunțat la decoruri suplimentare, fie că este vorba de pietre naturale, cristale, mărgele, diverse imprimeuri, in special inserții florale si metalice, etc.

RELATED ARTICLES