Ciocate damă la modă – stiluri pentru toamnă și iarnă

Ciocate damă la modă – stiluri pentru toamnă și iarnă

Ciocate damă la modă – stiluri pentru toamnă și iarnă

Nu se poate nega faptul că ciocatele sunt esențiale pentru garderoba unei femei. Practice, confortabile și elegante, s-ar putea spune că ciocatele reprezintă încălțămintea perfectă pentru sezonul răcoros. Nu numai că sunt ideale în orice perioadă a anului, cu excepția verilor caniculare, dar se potrivesc și foarte multor ținute. Dacă nu vă folosiți ciocatele la potențialul lor maxim, poate că este timpul să aflați cât de versatilă este această încălțăminte. De la ținute casual din denim până la ținute de birou sofisticate, ciocatele vă ajută să completați o varietate de ținute, oferindu-vă totodată confort la fiecare purtare.

Ce articole vestimentare se pot purta la ciocate?

Poate că principalul avantaj al ciocatelor este acela că sunt deosebit de versatile. Dat fiind stilul lor foarte relaxat și lungimea practică, o pereche de ciocate damă de calitate înaltă se va potrivi multor look-uri. Fie că purtați blugi, pantaloni, fuste, rochii sau salopete, ciocatele vor reprezenta întotdeauna o opțiune excelentă de încălțăminte. Ca atare, nu ar trebui să vă fie frică să experimentați cu o varietate de ținute, chiar și cu ținute de seară. Nu uitați totuși să acordați atenție stilului și înălțimii ciocatelor pentru a obține o ținută perfectă. Datorită popularității lor, există nenumărate opțiuni de ciocate care vor adăuga ceva diferit fiecărei ținute. Dacă preferați ținute zilnice cu o estetică relaxată, cu atât mai mult ar trebui să vă bazați pe o pereche rezistentă de ciocate. Veți găsi o colecție extinsă de ciocate atât în magazinele fizice CCC, cât și în magazinele online. Puteți explora toată gama de ciocate damă în magazinele online, iar dacă doriți să vedeți modelul preferat înainte de a-l achiziționa, sunteți așteptate în magazinele fizice CCC, acolo unde veți fi întâmpinate de colecția completă de încălțăminte de iarnă 2021/2022. 

Cum putem purta ciocatele cu blugi?

Ciocatele și blugii reprezintă ținuta vestimentară perfectă. Ambele piese sunt clasice și casual, deși pot fi și ușor îndrăznețe. Cert este că această combinația este una care arată întotdeauna bine și este grozavă pentru ocazii relaxate. Dat fiind design-ul lor, ciocatele se poartă cel mai bine la blugi skinny sau strâmți. O pereche de blugi skinny, o cămașă cu nasturi și un cardigan călduros constituie ținuta ideală pentru zilele ușor răcoroase, în care confortul este prioritar. Fiți atente totuși la lungimea blugilor. Optați fie pentru blugi cu design decupat fie ridicați puțin blugii în partea de jos pentru a dezvălui frumusețea ciocatelor și pentru a obține astfel un aspect echilibrat. 

Cum pot fi purtate ciocatele la servici?

Dacă ați crezut că ciocatele pot fi purtate doar după programul de lucru și în weekend, se pare că v-ați înșelat. Această încălțăminte versatilă poate fi purtată în orice zi a săptămânii, inclusiv la birou. Totuși, pentru a obține o ținută ideală de birou, optați pentru ciocate din piele naturală netedă, cu un finisaj cât mai simplu și curat, care va oferi ținutei acea notă impecabilă pe care o doriți. Apoi, asociați ciocatele cu articole vestimentare mai serioase, mai profesionale, dar totuși elegante. O pereche de pantaloni din materiale superioare și cu o croială perfectă, o cămașă ajustată, un sacou cu talie cambrată reprezintă toate alegeri excelente. 

Într-un final, optați pentru ciocate cu toc gros pentru a oferi un plus de confort ținutelor casual, iar atunci când doriți ținute relaxate, alegeți ciocate plate. Faceți din ciocate și blugi combinația ideală pentru un look chic potrivit pentru sfârșitul săptămânii. De asemenea, îndrăzniți să purtați ciocatele cu o rochie sau o fustă pentru o ținută sofisticată de zi sau un look casual de seară. Când doriți o ținută la modă, încercați să purtați ciocatele cu o pereche de pantaloni scurți și un cardigan lung și călduros. 

SURSA: VIVA.RO

RELATED ARTICLES