Politica de retur
Condiții pentru returnarea produselor:
Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Daca incaltamintea nu corespunde asteptarilor tale sau marimea nu este potrivita iti putem schimba produsul sau restitui banii daca returnezi produsul in maxim 14 zile conform opc.

Condiţia principală a returnării produselor este ca acestea:
 • sa nu prezinte nicio urma de consum/purtare sau deteriorare (probati incaltamintea in interior, pe suprafete care sa nu afecteze aspectul talpii in exterior)
 • în momentul predării către curier, produsul trebuie să fie ambalat în cutia originală, cu toate articolele/accesoriile de împachetare/protejare originale, documentele care insotesc produsul originale/copie, să aibă etichetele originale intacte, să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dvs. orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
  Returnarile prin Posta Romana sau prin alte firme de curierat care solicita plata ramburs vor fi refuzate! Contravaloarea produsului returnat se vireaza numai in cont bancar!

  Pentru finalizarea cu succes a returnarii produselor este necesar sa inregistrezi o cerere de returnare click aici. In urma cererii aplicate online, un agent Urgent cargus se va deplasa la adresa de livrare specificata in comanda pentru a prelua coletul pentru returnare. Din momentul inregistrarii comenzii pentru retur, te rugam sa ai coletul de returnat pregatit si ambalat intr-o punga de plastic pentru predare catre curier.  Daca comanda a beneficiat de transport gratuit se vor retine doar taxele transport retur de 25 lei.

  SUMELE DE PLATA SE RETURNEAZA IN 14 ZILE CALENDARISTICE DUPA PRIMIREA COLETULUI RETURNAT.
  Transport
  Urgent Cargus - Gratuit peste 300 lei.
  19 lei- Sub 300 lei
  Garantia

  Garantia de folosinta (purtare) este de 30 (treizeci) de zile de la data cumpararii si se aplica numai daca produsul este folosit in conditii normale si in scopul pentru care a fost proiectat si cu respectarea instructiunilor de folosire.
  Orice neconformitate a produsului achizitionat trebuie adusa la cunostinta magazinului, telefonic sau prin e-mail, in cel mai scurt timp de la achizitie, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data prezentului document.
  DATELE SOCIETATII:
  NEXTIMPORT ITALY SRL
  J22/785/2022 
  CUI 45750878
  ADRESA- IASI, STR. CARPATI 6.