Politica de retur
Condiții pentru returnarea produselor:
Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
DACA INCALTAMINTEA NU CORESPUNDE ASTEPTARILOR TALE SAU MARIMEA NU ESTE POTRIVITA ITI PUTEM SCHIMBA PRODUSUL SAU RETURNA BANUTII DACA RETURNEZI PRODUSUL IN MAXIM 14 ZILE CONFORM OPC
Condiţia principală a returnării produselor este ca acestea:
  • sa nu prezinte nicio urma de consum/purtare sau deteriorare (probati incaltamintea in interior, pe suprafete care sa nu afecteze aspectul talpii in exterior)
  • în momentul predării către curier, produsul trebuie să fie ambalat în cutia originală, cu toate articolele/accesoriile de împachetare/protejare originale, documentele care insotesc produsul originale/copie, să aibă etichetele originale intacte, să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dvs. orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
Returnarile prin Posta Romana sau prin alte firme de curierat care solicita plata ramburs vor fi refuzate! Contravaloarea produsului returnat se vireaza numai in cont bancar!

Pentru finalizarea cu succes a returnarii produselor este necesar sa inregistrezi o cerere de returnare click aici. In urma cererii aplicate online, un agent Nemoexpress se va deplasa la adresa de livrare specificata in comanda pentru a prelua coletul pentru returnare. Din momentul inregistrarii comenzii pentru retur, te rugam sa ai coletul de returnat pregatit pentru predare catre curier.  Taxa de transport tur 19 lei respectiv retur 15 lei se vor retine din totalul sumelor de rambursat. Daca comanda a beneficiat de transport gratuit se vor retine doar taxele transport retur de 15 lei
SUMELE DE PLATA SE RETURNEAZA IN 7 ZILE LUCRATOARE DUPA PRIMIREA COLETULUI RETURNAT.
Transport
19 lei- DPD,NEMOEXPRESS
Gratuit peste 400 Iei
Garantia

Garantia de folosinta (purtare) este de 30 (treizeci) de zile de la data cumpararii si se aplica numai daca produsul este folosit in conditii normale si in scopul pentru care a fost proiectat si cu respectarea instructiunilor din talonul care insoteste produsul.
Orice neconformitate a produsului achizitionat trebuie adusa la cunostinta magazinului, telefonic sau prin e-mail, in cel mai scurt timp de la achizitie, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data prezentului document.
DATELE SOCIETATII:
SC NEXTSHOES SRL
J22/662/2021
CUI 43784688
ADRESA- IASI, SOS ARCU 79, PARTER


Duminică, Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri, Sâmbătă
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. Au mai rămas doar [max].
Caută lista de dorințeÎnlătură lista de dorințe
Coș de cumpărături
Livrare gratuită pentru toate comenzile peste [money]
Sunteți aproape, adăugați încă [money] pentru a obține TRANSPORT GRATUIT!
Felicitări! Aveți transport gratuit!

Coșul dvs. este gol.

Revina in magazin

Adăugați o notă de comandăEditați nota de comandă
Adăugați un cupon

Adăugați un cupon

Codul cuponului va funcționa pe pagina de plată