Politica de retur
Condiții pentru returnarea produselor:
Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Daca incaltamintea nu corespunde asteptarilor tale sau marimea nu este potrivita iti putem schimba produsul sau restitui contravaloarea produselor daca returnezi in maxim 14 zile conform opc.

1. Condiţia principală a returnării produselor este ca acestea:
 • sa nu prezinte nicio urma de consum/purtare sau deteriorare (probati incaltamintea in interior, pe suprafete care sa nu afecteze aspectul talpii in exterior)
 • în momentul predării către curier, produsul trebuie să fie ambalat în cutia originală, cu toate articolele/accesoriile de împachetare/protejare originale, documentele care insotesc produsul originale/copie, să aibă etichetele originale intacte, să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dvs. orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
  Returnarile prin Posta Romana sau prin alte firme de curierat care solicita plata ramburs vor fi refuzate! Contravaloarea produsului returnat se vireaza numai in cont bancar!

  2. Pentru finalizarea cu succes a returnarii produselor este necesar sa inregistrezi o cerere de returnare click aici. In urma cererii aplicate online, un agent Urgent cargus se va deplasa la adresa de livrare specificata in comanda pentru a prelua coletul pentru returnare. Din momentul inregistrarii comenzii pentru retur, te rugam sa ai coletul de returnat pregatit si ambalat intr-o punga de plastic pentru predare catre curier. 
  3. Costurile de returnare sunt de 25 lei si acestea vor fi retinute din suma ce va fi restituita catre client. Clientul poate opta spre returnarea produselor prin orice alt mijloc/companie de curierat asigurand costurile de transport, cu o notificare prealabil pe contact@nextshoes.ro, in aceasta situatie efectuandu-se restituirea integral.

  Sumele de plata se restituire in maxim 14 zile calendaristice dupa primirea produselor returnate
  3. Transport:
  Urgent Cargus - Gratuit peste 300 lei.
  19 lei- Sub 300 lei
  4. Garantia:

  Garantia de folosinta (purtare) este de 30 (treizeci) de zile de la data cumpararii si se aplica numai daca produsul este folosit in conditii normale si in scopul pentru care a fost proiectat si cu respectarea instructiunilor de folosire.
  Orice neconformitate a produsului achizitionat trebuie adusa la cunostinta magazinului, telefonic sau prin e-mail, in cel mai scurt timp de la achizitie, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data prezentului document.
  DATELE SOCIETATII:
  NEXTSHOES SRL
  J22/662/2021
  CUI 43784688
  ADRESA- IASI, STR. CARPATI 6.