7 perechi de pantofi care se vor purta in 2020

7 perechi de pantofi care se vor purta in 2020 - Nextshoes.ro

Un an nou inseamna neaparat si pantofi noi. Cateva tendinte majore se fac remarcate in ceea ce priveste pantofii pe care ii vom purta in 2020.

Dupa ce anul 2019 a fost dominat de modelele inspirate din moda anilor ’90, in acest an vom adauga stiluri noi in colectiile noastre de pantofi.

Vom asista la revenirea in trend a platformelor si a pantofilor in stil loafer sau Mary Jane. Tendintele dictate de prezentarile de moda pentru primavara-vara 2020 promit sa ne aduca modele interesante, colorate si un plus de prospetime in materie de pantofi. Iata ce modele de pantofi se poarta in acest an:

  • Accente cu lanturi

Detaliile cu lanturi au aparut atat in forma discreta si delicata, cat si in varianta statement in cadrul colectiilor pentru primavara-vara 2020. Fie ca il gasesti sub forma sandalelor cu barete subtiri sau a botinelor, acest trend al incaltarilor accesorizate cu lanturi aduce un plus de originalitate colectiei tale de pantofi.

  • Pantofi de tip loafer

Un nou stil de pantofi loafer se va impune in acest an. De la tocuri late si groase si pana la modele decupate la spate, pantofii loafer clasici sunt reinventati in 2020 si vor arata spectaculos. Cele mai multe fashioniste au adoptat deja acest stil inca din toamna anului trecut, iar sezonul urmator vor deveni un trend reprezentativ al anului.

  • Botine colorate

Botinele au revenit in prim-plan in ultima perioada, dar care este urmatorul pas? Se pare ca designerii s-au axat asupra botinelor in culori puternice pentru acest an. Vei reusi sa oferi mai multa prospetime si originalitate tinutelor tale cu aceste incaltari colorate. Le vei gasi in culori variate, de la galben si oranj, pana la nuante surprinzatoare de albastru.

  • Pantofi si sandale cu snururi

Espadrilele sau sandalele cu snururi, panglici si sireturi care se infasoara in jurul gleznei reprezinta un alt trend major al acestui an. Pentru un look statement care nu va trece neobservat, infasoara snururile peste pantaloni. Este o modalitate originala de a le purta nu doar cu fuste, rochii sau pantaloni scurti.

  • Platfome inalte

Dupa ce sezoane la rand am putut vedea tocurile kitten la fiecare pas, anul acesta asistam la o revenire in forta a platformelor inalte. De la sandale si pana la espadrile sau botine, vei regasi acest trend sub diferite forme si modele. Este o veste excelenta pentru minionele care vor sa castige centimetri in plus.

  • Design minimalist

Minimalismul ia o noua forma in urmatorul sezon in ceea ce priveste pantofii. Papucii cu bareta de fixare pe degetul mare reinventeaza slapii care s-au transformat brusc anul trecut din tabu in trend major. Modelele cat mai simple, dar cu un element ce le ofera personalitate vor fi in centrul atentiei in 2020.

  • Pantofi in stil Mary Jane

Este vorba despre acei pantofi sau sandale cu bareta orizontala care ne amintesc de moda anilor ’20 si a perioadei interbelice. Dupa ce ani la rand au fost dati uitarii, revin spectaculos anul acesta sub forma unor modele indraznete, colorate si originale, care vor adauga un suflu de prospetime tinutelor noastre.

SURSA:andreearaicu.ro

RELATED ARTICLES