Culorile anului 2020 în materie de pantofi

Culorile anului 2020 în materie de pantofi - Nextshoes.ro

Începerea unui nou an reprezintă pentru pasionatele de modă un prilej ideal pentru afla care sunt tendințele ce vor dicta cel puțin următoarele 12 luni. Ca în fiecare an, și în 2020 Institutul Pantone a desemnat nuanțele care vor fi în mare vogă până în 2021 și poate chiar mai mult. Pentru a integra în ținutele noastre culorile câștigătoare, nu este nevoie să ne schimbăm întru totul garderoba, ci este suficient să ne cumpărăm câteva perechi de pantofi. Ești curioasă să afli care sunt culorile anului 2020 în materie de încălțăminte? Iată!

Albastrul 

Pantone afirma încă din ultima jumătate a anului trecut că nuanțele vedetă în 2020 vor fi inspirate din apa oceanelor și, în general, din natură. Astfel, nu este de mirare că albastrul intens se numără printre preferatele acestui an. Poartă pantofi albaștri în ținute de ocazie și alege-i pentru outfiturile de zi cu zi pentru a le conferi un plus de rafinament. Cu siguranță nu vei trece neobservată alegând un astfel de model de încălțăminte! În plus, albastrul emană putere, încredere și senzualitate. 

Verdele 

De asemenea o culoare care ne amintește de apele adânci ale mărilor și oceanelor, verdele smarald este și el o nuanță care și-a câștigat locul binemeritat în trendurile cromatice din acest an. Deși ar putea fi o culoare considerată sobră, ea oferă o eleganță aparte oricui o alege. Optează, deci, pentru o pereche de pantofi verzi și transformă orice ținută într-una demnă de admirație!

Albul 

Deși se încadrează în categoria non-culorilor, se pare că albul revine în colecțiile marilor creatori de pantofi. Pantofii albi sunt la mare căutare mai ales în iarna anului 2020, inspirați parcă de farmecul fulgilor de nea. Și nu, nu trebuie să fii mireasă ca să-i poți purta! Asortează-i cât mai îndrăzneț, în ținute all white sau alături de piese vestimentare extrem de colorate. 

Nuanțele pudrate 

Nuanțele pudrate sunt în continuare la modă. În plus, pantofii bej, nude sau roz pudră sunt o investiție sigură deoarece îi vei putea purta în numeroase combinații vestimentare, de la cele mai casual la cele mai elegante. Mizează pe pantofii din piele lucioasă dacă vrei să ieși din anonimat. Fără îndoială, poți alege acest tip de încălțăminte și în cazul în care urmează să fii mireasă, astfel că nu este neapărat necesar să porți pantofi albi. 

Pentru a fi în pas cu moda, nu trebuie să cheltui o avere. De exemplu, pe site-ul nostru (www.nextshoes.ro) găsești pantofi de damă din piele naturala, la preturi foarte mici, în care vei arăta de milioane. Ține cont și de tendințele cromatice din noul an și creează ținute originale și pline de stil!

RELATED ARTICLES