MODELE DE PANTOFI MUST HAVE ÎN ANUL 2020

MODELE DE PANTOFI MUST HAVE ÎN ANUL 2020 - Nextshoes.ro

Colecțiile de primăvară-vară 2020 au fost deja prezentate pe marile podiumuri, astfel că au fost dezvăluite modele de pantofi must have în 2020. 

Printre modelele de pantofi ce se vor purta în 2020 se numără în continuare pantofii sport, espadrilele, pantofii cu tocul pătrat, dar și cei kitten heels.

Modele de pantofi de must have 2020

Pantofi sport colorați

Deși pantofii sport albi nu au dispărut complet de pe podiumurile de prezentare, pantofii sport care vor domina vara 2020 sunt cei multicolori, în nuanțe și imprimeuri pe care în mod obișnuit nu le-ai asocia.

Pantofii kitten heels

Caracterizați de tocul mic, de maxim 5 cm și de o ușoară curbură a tocului, kitten heels au revenit la modă cu putere, spre deliciul fashionistelor care tind să opteze pentru pantofi cu tocul mediu sau mic, astfel încât să se simtă cât mai confortabil pe parcursul zilei și nu numai.

Înainte de a fi făcuți populari de către Audrey Hepburn, personaj iconic în lumea modei, în anii ’50, prin aparițiile sale televizate, aceștia erau considerați a fi pantofi „de exercițiu”, având scopul de a pregăti adolescentele pentru purtarea pantofilor cu toc înalt.

Dacă încă nu ești convinsă de sentimentele pe care le ai în legătură cu acest tip de pantofi, noi îți spunem că sunt cât se poate de versatili, îmbinându-se aromios cu ținute pe bază de pantaloni sau jeanși deasupra gleznei, pantaloni culottes, costume, fuste conice și salopete sau rochii, transformând chiar și o ținută banală, pe bază de jeanși ¾ și un tricou alb, simplu într-una aparte.

Sandalele espadrile

Espadrilele se mențin  în trend încă un an. În 2020, spre deosebire de platformele care s-au purtat anul trecut, vom vedea tot mai des sandale espadrile cu talpă joasă. Sunt realizate astfel încât să aibă un aspect artizanal, fiind decorate cu sfoară, dantelă sau bucăți de material în loc de șireturi.

Sandale cu barete asimetrice

Obsesia de anul acesta pentru sandale cu barete foarte subțiri se va menține și în 2020. Noutatea este dată de forma asimetrică a baretelor din piele care fixează sandalele pe picior.

Pantofi cu animal print și printuri florale

Imprimeurile animale și în mod deosebit cele care imită pielea de șarpe, formează una din tendințele cheie ale lui 2020 și nu poți greși cu ele! De asemenea, încă se regăsesc printurile leopard, bovine, tigru, ghepard.

Materialele strălucitoare

Pantofii strălucitori care se regăsesc în multe colecții de designeri. Efectul de strălucire se obține cu ajutorul sclipiciului, strasurilor, pietrelor și a materialelor speciale.

Tocul pătrat și ferm

In 2020, în ceea ce privește pantofii la modă, se regăsesc și cei cu tocul stabil, de grosime medie si de diferite forme, precum si platforma clasică.

Modele de pantofi de must have 2020. Cum alegi pantofii potriviți

Potrivit specialiștilor, femeile înalte și cu un trup armonios pot să poarte ce înălțime a tocului doresc, însă femeile minione ar trebui să nu aleagă tocuri mult prea înalte.

Dacă ai înălțime medie, poți purta pantofi cu toc mic, mediu sau înalt, dar nu foarte înalt, de maximum 12 centimetri. Dacă ești mică de înălțime, ți se potrivesc tocurile mici și medii, de maximum 8 centimetri. În caz contrar, tocurile foarte înalte în cazul femeilor mici de înălțime nu vor face altceva decât să sublinieze faptul că sunt mignone.

Dacă ai glezna puțin mai groasă, din fericire există o serie de trucuri pe care le porți folosi pentru a masca acest lucru. Specialiștii recomandă pantofii cu vârful ascuțit, care vor da impresia de picioare lungi și mai subțiri.

Chiar dacă jobul îți impune să adopți o ținută office, asta nu înseamnă că trebuie să porți doar pantofi incomozi cu toc. Alternează mai multe tipuri diferite de pantofi tocmai pentru a-i da timp piciorului să se odihnească și să se refacă.

RELATED ARTICLES