SCHIMB GRATUIT LA ORICE COMANDA!
Politica de retur
Condiții pentru returnarea produselor:
Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
DACA INCALTAMINTEA NU CORESPUNDE ASTEPTARILOR TALE SAU MARIMEA NU ESTE POTRIVITA ITI PUTEM SCHIMBA PRODUSUL SAU RETURNA BANUTII DACA RETURNEZI PRODUSUL IN MAXIM 14 ZILE CONFORM OPC
Condiţia principală a returnării produselor este ca acestea:
  • sa nu prezinte nicio urma de consum/purtare sau deteriorare (probati incaltamintea in interior, pe suprafete care sa nu afecteze aspectul talpii in exterior)
  • în momentul predării către curier, produsul trebuie să fie ambalat în cutia originală, cu toate articolele/accesoriile de împachetare/protejare originale, documentele care insotesc produsul originale/copie, să aibă etichetele originale intacte, să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dvs. orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
Returnarile prin Posta Romana sau prin alte firme de curierat care solicita plata ramburs vor fi refuzate! Contravaloarea produsului returnat se vireaza numai in cont bancar!

Pentru finalizarea cu succes a returnarii produselor este necesar sa ne contactezi la nr. de telefon 0740558194 (luni-vineri intre orele 10 – 17) pentru a inregistra cererea ta. Doar in urma inregistrarii telefonice un agent Nemoexpress se va deplasa la adresa de livrare specificata in comanda pentru a prelua coletul pentru returnare. Din momentul inregistrarii comenzii pentru retur, te rugam sa ai coletul de returnat pregatit pentru predare catre curier.  Taxa de retur in valoare de 15 lei se va retine din totalul sumelor de rambursat.
SUMELE DE PLATA SE RETURNEAZA IN 1-2 ZILE LUCRATOARE DUPA PRIMIREA COLETULUI RETURNAT
Transport
19 lei- DPD,NEMOEXPRESS
Gratuit peste 400 Iei
Garantia
Garantia de folosinta (purtare) este de 30 (treizeci) de zile de la data cumpararii si se aplica numai daca produsul este folosit in conditii normale si in scopul pentru care a fost proiectat si cu respectarea instructiunilor din talonul care insoteste produsul.
Orice neconformitate a produsului achizitionat trebuie adusa la cunostinta magazinului, telefonic sau prin e-mail, in cel mai scurt timp de la achizitie, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data prezentului document.
DATELE SOCIETATII:
SC EXPRES HOLDING GROUP SRL
J22/3098/2018
CUI 40163201
ADRESA- IASI, SOS ARCU 79, PARTER

0740558194
translation missing: ro.products.product.order_dayNames
translation missing: ro.products.product.order_monthNames
translation missing: ro.products.product.notice_only_stock
translation missing: ro.general.nt_tooltip.browse_wishlisttranslation missing: ro.general.nt_tooltip.remove_wishlist
translation missing: ro.cart.general.title
translation missing: ro.cart.shipping_threshold.text_1_html
translation missing: ro.cart.shipping_threshold.text_2_html
translation missing: ro.cart.shipping_threshold.text_3

translation missing: ro.cart.general.empty

Revina in magazin

translation missing: ro.cart.general.notetranslation missing: ro.cart.general.edit_note
translation missing: ro.cart.general.add_coupon

translation missing: ro.cart.general.add_coupon

translation missing: ro.cart.general.info_coupon